Cuidem el mar - Protect the sea, cyanotypes on watercolor paper 300gr, 2020-2021Protect the sea - Cuidem el mar is an environmental awareness campaign started in Cadaqués with the aim of encouraging citizen co-responsibility in the preservation and improvement of our environment.


Cuidem el mar és un projecte format per una sèrie de fotogrames realitzats amb un antic procediment fotogràfic anomenat cianotípia. Les imatges estan realitzades sense l’ús d’una càmera o negatiu; bosses de plàstic col·locades sobre un paper sensible i exposades a la llum directa del sol. 

L’objectiu és fomentar la coresponsabilitat ciutadana en la preservació i millora del nostre entorn. Els fotogrames fan referència a la contaminació del mar per plàstics.  El propòsit és conscienciar, motivar i promoure un canvi d’actitud voluntari en la població.Cuidem el mar es un proyecto fotográfico compuesto por serie de fotogramas realizados con un antiguo procedimiento fotográfico llamado cianotipia. Una bolsa de plástico esta colocada sobre un papel sensibilizado y expuesto a la luz directa del sol.
El objetivo de este proyecto es fomentar la corresponsabilidad ciudadana en la preservación y mejora de nuestro entorno.